Bel ons: 0495-633010 |    Email: info@henko-at.nl

Over ons

Supplying the world with high-quality adhesives and tools

Jaren praktijkervaring

Jarenlange praktische ervaring in de kunstgraswereld stelt ons in staat om producten te ontwikkelen, produceren en verbeteren voor de meest uiteenlopende en uitdagende omstandigheden. Door onze praktische ervaring zijn onze producten ontworpen om aan de behoeften van de installateurs te voldoen en zo duurzaam, efficiënt en functioneel mogelijk te zijn.

Research & Development

Bij Henko A&T werken we hard om de hoogste kwaliteit te leveren aan onze wereldwijde klanten. Met een geavanceerd laboratorium in onze productiefaciliteit onderwerpen we onze producten aan uitgebreide testen om continue verbetering te verzekeren en om de concurrentie voor te blijven, door de nieuwste technieken en hoogwaardige ingrediënten te gebruiken.

Ons assortiment

Ons assortiment bevat alle producten die worden gebruikt voor de installatie en het onderhoud van kunstgras. Vanwege dit unieke concept kunnen we ons onderscheiden van andere leveranciers door een one-stop-shop te zijn voor alle kunstgrasactiviteiten en procedures.

Henko-A&T

Henko-A&T is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van kleefstoffen, gereedschappen en aanverwante producten voor de installatie en het onderhoud van kunstgras. Henko-A&T is een actieve en innoverende speler in de markt, en onderscheidt zich door het bieden van hoge kwaliteit producten aan haar wereldwijde klanten.

Neem direct contact op

T: +31(0)495633010
E: info@henko-at.nl
Kvk Venlo 14115055
BTW NL8207.01.816.B.01

Get in touch! Stuur ons een bericht

Free Worldwide shipping

On all orders above $50

Easy 30 days returns

30 days money back guarantee

International Warranty

Offered in the country of usage

100% Secure Checkout

PayPal / MasterCard / Visa